دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند برپا شد. نماز جمعه را میتوان در زمره ی شیرین ترین برکات انقلاب اسلامی قرار داد. نعمتی که حتی همین روزها و سالهای اخیر بسیاری از کشورهای اسلامی از آن بی بهره اند.

دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند برپا شد. نماز جمعه را میتوان در زمره ی شیرین ترین برکات انقلاب اسلامی قرار داد. نعمتی که حتی همین روزها و سالهای اخیر بسیاری از کشورهای اسلامی از آن بی بهره اند.

rahavad به بهانه دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند

تمدید حکم شیخ محمد علاءالدینی به عنوان امام جمعه شهرستان دماوند بهانه ای شد تا اولین نشریه فرهنگی اجتماعی شهرستان دماوند، نشریه ره آورد هم سراغی از زحمات و تلاش ایشان بگیرید. حجه الاسلام علاءالدینی معتقد است دماوند همچنان دارالمومنین باقی مانده و در آینده هم خواهد ماند. البته اذعان دارد منطقه ی ما هم همچون سایر مناطق از هجمه و شبیخون فرهنگی دشمن آسیب دیده اما به نسبت کمتر؛ و همین مقدار را هم برای دماوند زیاد می داند. اگر می خواهید از سیاست ها وچرایی راهبردهای مدیریتی و فرهنگی این شیخ معتدل بیشتر بدانید، اولین مصاحبه ی مفصل ایشان با نشریه ره آورد پیش روی شماست.

حضرت حجت الاسلام علاءالدینی با تشکر از وقتی که به این مصاحبه اختصاص داده اید، خواهش میکنم تحلیل خودتان از فرصت ها و چالش ها ی منطقه ای که پشتوانه شش سال تلاش و فراز و نشیب را با خود به همراه دارد ارائه نمایید.
سلام علیکم . ببینید ،بهتر آن است که فرصت شماری کنیم . مهمترین فرصت منطقه ی ما قرارگرفتن در یک منطقه اعتدالی از نظر جغرافیایی ست که به نظر من این یک عطیه الهی است . فاصله ۳۵ کیلومتری دماوند از تهران این منطقه را به حاشیه امنیت و ساحل آرامش تبدیل کرده است ما باید ظرفیت های این منطقه را هم بشناسیم و بشناسانیم،
ره آورد که به حمد ا… یک نشریه پویا است و سایر رسانه ها هم این وظیفه ی مهم بر گردنشان است
حضرتعالی فکر میرکنید به قدرمناسب وکافی این ظرفیت شناخته شده است؟
نه اصلا ؛ حتی نخبگان ما الان به اندازه ی کافی با این ظرفیت ها آشنا نیستند،دماوند در بین شهرستان های استان از جهت تاریخی و تنوع گردشگری رتبه دوم استان را دارد ، یعنی اول ری بعد دماوند، لذا ما در دانشگاه هم مطرح کردیم بحث دماوند گردی تقویت شود. الان نسل سوم و چهارم با خیلی از این ظرفیت ها آشنا نیستند.در زمان جوانی ما انجمنی داشتیم به نام انجمن اسلامی بعثت. واقعا از این مناطق طبیعی و خدادادی استفاده کافی بردیم . پیاده روی هایی که به دریاچه تار داشتیم حتی مباحث معرفتی و نظامی هم در این اردوها جا داشت. الان جوان می داند کوه کشه زرد کجاست؟ کوه شیر که یال ها و بال ها وشکمش دریده شده کجاست . مع الوصف این جاده ای که کشیده شده چه قدر مهندسی بوده و با معیار های منابع طبیعی منطبق بوده است؟!مثال دیگر این که یک بیماری پوستی وجود دارد به نام «برص» این بیماری با داروی شیمیایی قابل درمان نیست و فقط باید از گیاه «کزل» استفاده شود این گیاه خواستگاه اصلی اش دماوند است. خب این ظرفیت است اما به قدر کافی شناخته شده؟
با کمی چرخش اگر نگاهمان فارغ از موضوعات زیست محیطی و استعدادهای طبیعی باشد ، در حوزه های دیگر چطور به فرصت ها نگاه می کنید؟
عیار امنیت دماوند عیار بالایی است. شما اگر امنیت را در استان نسبت سنجی کنید دماوند نمره قابل قبولی میگیرد. البته عرض میکنم سرقت های خرد را باید مجزا کنیم. این منطقه اعتدالی به عنوان مرکزیت امنیت در استان مطرح است. حقیقتا دماوند در این حوزه خودش را نشان میدهد آنقدر ظرفیت ها در دماوند بالاست که به پیشنهاد ما در سفر سوم ریاست محترم جمهور سابق، کمیته ای اختصاصی جهت بررسی ظرفیت های شرق استان تهران در هیات دولت تشکیل شد.

alayodini1 به بهانه دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند

یا ظرفیت ها در حوزه فرهنگ؟
بله در حوزه ی فرهنگ،ببینید صحبت از سابقه صد ساله و دویست ساله نیست. صحبت از قرن های مختلف است. شخصیتی مثل اعمش دماوندی چطور در تاریخ میدرخشد یا حتی در برخی اسناد می آورند میثم تمار گویا در دماوند متولد شده است یا سلیمان بن مهران یا بزرگانی چون آسید ابوالحسن جلالی شاندشتی یا آسید محمد باقر فرزندشان که در مسجد جامع اوقات میگذرانده اند حتی ایشان در دوره بعد از مشروطیت نماینده دماوند شده بودند. نیامده ایم این بزرگان و بزرگان دیگر را شناسایی کنیم و به همه بشناسانیم. این ها الگوهای عملی هستند. اکنون علاوه بر مساجد بزرگ ومحلی ،تعداد حسینیه ها الحق اگر بی نظیر نباشد، کم نظیر است.
اگر کمی عمیق تر به همین موضوعات و فرصت ها نگاه کنیم گاهی برخی از این موضوعات، ظرفیت به چالش کشیدن منطقه را هم به نوبه ی خود دارند استنباطتان در این خصوص به چه صورت است؟
این دست موضوعات در حوزه مردمی قابل بررسی است .فرضا نگاه به مهاجرت باید نگاه فرصت مدارباشد.فرصت های مهاجرت باید در کنار چالش هایش بررسی شود .دقت داشته باشید مهاجرین کار آمد چه قدر مایه برکت در منطقه هستند . پزشک ها، دکتر ها ،جامعه شناس ها ،تاریخ پ‍‍‍‍‍‍‍ژوهان، علمای عظام .برخی شان حتی جزء چهره های ماندگار هستند . خب دماوند را برای سکونت انتخاب کرده اند.

alayodini11 به بهانه دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند

و اگر نیم نگاهی هم به چالش های مهاجرت داشته باشیم؟

دماوند میل به توسعه دارد و به هر حال توسعه پیدا می کند. پس چه بهتر قبل از وقوع توسعه به معنای خاص، برنامه ریزی داشته باشیم . در بحث مهاجرت ها، باید مهاجرتهای کاری و اجباری را در نظر بگیریم، مهاجرت های اداری، از دیرباز دماوند این طور بوده و برای بحث کار به دماوند مهاجرت می کردند. باید پدیده مهاجرت نسلی را هم در نظر داشت.آب و هوا و استقبال مردم دماوند خوب بوده نسل ها بعد ازسالها در دماوند ماندگار شده اند.
موقیعت نقاط آسیب زا شناسایی شده است ؟ تحلیل امام جمعه در این رابطه چیست؟
ببینید الان خیلی از آمارها پرداخت نشده و پخته نیست، آمار و ارقام باید نسبت سنجی شود. آمار بیکاری، آمار طلاق، آمار جرم و خیلی از اعداد و ارقام دیگر، بخش عمده ی این آمار برای همین مهاجرت هاست.باید دقیق تر دید. خلوت ترین دادگستری استان تهران دادگستری دماوند است.برخی می بینند اگر پرونده طلاقشان را در این دادگستری به جریان بیندازند کارشان سریع تر پیگیری میشود. چه می کند؟ پرونده را می آورد دماوند. طلاق در کجا ثبت میشود ؟! دماوند یا پرونده های دیگرکه میتوان مثال زد.
یعنی مهاجرت اسناد هم داریم ؟
درست است .ما با اشتباه محاسباتی درگیر مسائلی می شویم .دماوند شاهراه دو استان است. تابستان به دلیل شرایط استان همجوار بحث جنگل و دریا و … ، مشروبات الکلی به مقدار زیادی در این مسیر کشف میشود، بعد فرضا خبر مشود ۲۰۰۰ هزار لیتر مشروبات الکلی کشف شده ،باید دقت داشته باشیم (کشف) اینجاست! نه خودِ وقوع فساد. می توان گفت که ترکش های فرهنگی این آمارها به منطقه ی ما میخورد. باید دقیق تر دید.

با این حساب بسیاری از تحلیل ها ریشه در آمار و ارقام روشن ندارد. من میتوانم برداشت کنم که خیلی از چالش ها گردن آمار و ارقام می افتد؟!
خیر ما مشکلات عمده ای هم داریم . بیکاری، همین شعاع ۱۲۰ کیلومتری یا برخی از همین شهرک های صنعتی که فقط اسم شهرک صنعتی را یدک میکشد برخی از آنها شهرک تملک املاک است.دقت کنید الان دو سال است که آلودگی هوای استان تهران را اعلام میکنند بجز دماوند و فیروزکوه.بعد از این اعلام همه حساس می شوند هم حساسیت های اقتصادی و هم حساسیت های مردمی . اینها استثناء ها هستند که دماوند از آن برخوردار است. اما در کنار این استثناء ها و ظرفیتهایش، امکانات رفاهی و زیر ساخت هایش، خطوط آب و برق و گاز و… ، فراهم نیست . اینها همه نهایتا برای ۱۲۰هزار نفر در نظر گرفته شده است.شما ببینید در فصول گرم سال چه حجم مهاجرتی را دماوند متحمل می شود. در سیاست ها و نگاه های استانی این استثناء ها تدبیر نشده.
انگار در بلند مدت هم اثر خودش را می گذارد.
بله مردم راضی نیستند . این استثناءها (آلودگی هوا در استان بجز دماوند و فیروزکوه )و خیلی استثنا ها ی دیگر یک جمعیت زیادی رو سرازیر میکند . البته ما افتخار میکنیم میزبان هموطنانمان باشیم اما با فراهم آمدن زیر ساخت ها؛ نگاه و توجه خاص تری را هم می طلبد.
کاسب ها میگویند این جمعیت فقط نانشان را از دماوند تهیه میکنند ، لابد چون نانشان باید گرم باشد دیگر …(با خنده) مشکلات زیادی درست میشود با این هوای مطبوع باید تدبیر یک پارک خوب ، بزرگ و با امکانات شود. اما الان از پس همین چشمه اعلا هم بر نمی آییم. بروید از مردم وهیات امنای چشمه اعلاء بپرسید ، واقعا راضی نیستند انگار شده است غوز بالای غوز به قول دماوندی ها از همان نگاه خاص بیشتر بگوییم.
ما درجلسات شورای اداری استان و جلسات مختلف دیگر هم عنوان کرده ایم، با نگاه شهرستانی که هیچ، نگاه فرا شهرستانی هم هیچ، باید به همین دلیل ظرفیت ها و استثنائات که بر شمردم به دماوند باید نگاه فرا استانی شود . شما دقت کنید حتی ترمینال که می شود از آن به عنوان یک پیشانی برای شهر یاد شود،و یکی از حساسیت های ما هم بوده و هست، یا همان بحث ناوگان فرسوده ی دماوند، خصوصا خطوط برون شهری در تابستان کولر نیست و در زمستان هم کمتر بخاری دارند . اینها نا خود آگاه به آسیب ها تبدیل می شوند در صورتی که ذاتا فرصت هستند
حضرت آقای علاالدینی اگه بخواهیم متمرکز تر بحث را ادامه دهیم می توانیم شما و عملکرد حضرتعالی را هم از چند جهت استثناء کنیم.اول این که برای اولین بار امام جمعه ای در دماوند سه بار حکم گرفت و حضورش سه سال متوالی تمدید شد. یعنی بالاخره شما ماندگار شدید بر خلاف امامان محترم جمعه ی قبل .خود شما فکر میکنید در طول این مدت و آینده ، این مسئولیت خطیر تا چه اندازه موفق ظاهر شدید و میشوید ؟از طرف دیگر شما در موضع گیری های سیاسی و منطقه ای از منش و روش خاص خود بهره می برید. احساس میکنید این سیاق تا چه اندازه در پیشبرد سیاست های کلی نهاد امامت جمعه موفق و مفید بوده است؟
ما باید نهاد، را از نماز جمعه جدا کنیم . در حکم بنده سه موضوع بسیار پر رنگ جلوه داده شده است و این مورد نظر مقام معظم رهبری هم میباشد. حکماً نماز جمعه باید کانون وحدت باشد . این مهم ترین و اصلی ترین موضوع است که حتی دو موضوع دیگر را تحت پوشش خود قرار میدهد . که همان بحث اقامه با شکوه نماز جمعه و جذب عموم مردم خصوصا جوانان و نوجوانان به نماز جمعه است. از طرفی نهاد نماز جمعه، یک نهاد گسترده است که از جهت تشکیلات؛خود، با زوهای مختلفی دارد . یک قسم ستاد نماز جمعه است که رسالت اودر ادامه راه مشخص است.یک قسم دیگر دفتر امام جمعه است که جایگاهی است برای رجوع مردم در رابطه با مسائل مختلف . بخش بعد روابطی که امام جمعه باید با استان داشته باشد، این خیلی مهم است. و در خواست من از مردم این است که توجه داشته باشند. امام جمعه باید در این جلسات حتما شرکت داشته باشد. اگر شرکت نکند تجربیات و مشکلات را نمی تواند منتقل کند . نا خود آگاه جایگاه اثر گذار او و نهاد تضعیف میشود. اگر شرکت نکنند مواخذه می شوند. نفس شرکت در این جلسات فرصت میطلبد و وقت زمان می خواهد که امام جمعه در این جلسات شرکت کند.

Alayodini3 به بهانه دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند

همان بحث اینکه امام جمعه حضور ندارد؟!
باید دید. (حضور) ندارد یعنی چه ؟ اگر کار شخصی داشته است و نبوده، یک بحث است. امام جمعه باید درهمه ی این جلسات شرکت کند. در نگاه دیگر،امام جمعه از نظر تشکیلات می تواند سالی دو سفرعبادی و زیارتی خارج از کشور برود. اگر عمره ای
باشد کربلایی باشد به هر حال راجع به طول هفته هم، می تواند
دو روز در هفته کارهای شخصی خودش را دنبال کند. که مردم میدانند این دو روز را هم من کمتر استفاده کرده ام وبرای نهاد گذاشته ام. حضور هست، اما در دفتر نیست. مردم توقع دارند باید در مراسم های گوناگون شرکت داشته باشیم در شهادت های ائمه اطهار و مراسمات دینی، تشکیلات هم توقع دارد باید در جلسات مختلف شرکت داشت. اگر دائم در دفتر باشیم از بسیاری از رسالت ها باز می مانیم.
در حقیقت باید همه جانبه تر نگاه شود.
بله همین طور است. امام جمعه باید از طرفی، مطالبات مردمی را پیگیری کند . یکی از بهترین جایگاه ها، همین جلسه شورای اداری است.در این شش سال مسئولیت، بنده فقط دوبار در این جلسات غیبت داشته ام .یا به عنوان مثال سرکشی ادارات ما هیچ وقت سر زده این کار را صورت نمی دهیم که در ذهن کارمندان این مسئله شکل بگیرد که خدایی ناکرده ما دنبال مچ گیری بودیم. از طرفی به گزارش های قابل اعتناء و اسناد ومعتبر هم اهمیت میدهیم و شرایط حاکم واوضاع را هم رصد میکنیم . بنابراین مشکلات مردم برای ما قابل لمس است.
اما خیلی از این مشکلات مانده و لا ینحل باقی مانده است!؟
مشکل هست. ما هم می دانیم .مسئول هم میداند . اتفاقا او هم پیگیر رفع مشکل است. اما از مجرای خودش!

namaz jomeh 41 به بهانه دو هزارمین نماز جمعه ی شهرستان دماوند

تریبون نماز جمعه مجرای مناسبی به نظر می آید
نه. خیر، این طور نیست. تریبون نماز جمعه را باید از کل نهاد جدا کنیم. عرض کردم وظیفه ی نهاد نظارت و مطالبه گری است . در مطالبه گری و زبان مردم بودن هم،باید نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه داشت. تریبون نماز جمعه شامل خیلی محدودیت هاست. اولا که مقدس است، ثانیا که باید خطوط قرمز خاص خودش را داشته باشد . باید حرمت ها حفظ شود، هم حرمت جایگاه ها و هم حرمت اشخاص. ثالثا استناد هایی که در تریبون به اخبار مختلف می شود باید کاملا مستند باشد.
پس از نظر شما چه اخباری قابلیت طرح در تریبون را دارد؟
باید خبر کاملا متقن باشد. حتی یک درجه هم درآن ریب و شک وجود نداشته باشد. و در درجه دوم نباید حواشی داشته باشد، نباید افراد دچارحقارت شوند. نباید به افراد احساس ناکارآمدی دست بدهد. باید در نظر داشت تریبون، جای مطالبه است نه محاکمه!
با این نگاه و رویه مطالبه ها با چه روندی باید مطرح شود؟
مطلب باید با حوصله واکاوی شود. گاهی مشکلات را به مسئول مربوطه انتقال می دهیم، لیک جرم راه رفتن نیست،ره هموار نیست. خود مسئول منطقه ای ، هم میداند و هم تلاش می کند. اما زیر ساخت ها و امکانات منطقه ای دست او را بسته است.
اصالتا مطالبه باید از نظرشما مطرح شود یا نه ؟!
در این مورد برای مرتفع کردن مشکلات موجود ، بنده قائل به جمع های کوچک و خصوصی مسئولین شهرستان هستم. مطمئنا هر چه جمع خصوصی تر باشد عتاب و پیگیری ما بیشتر میشود. نیاز نیست به سطح عموم کشیده شود. مردم دلگرم باشند ما دردشان را می دانیم ؛ اما پیگیری مجرا و ماوای خودش را دارد.
منظورتان را از جمع خصوصی می توانید روشن تر بیان کنید؟!
ما الان مدتی است پیگیر جمع سه نفره هستیم. جمعی متشکل از فرماندار، نماینده و امام جمعه. وانشاءا… جلسات منظم ماهانه آن هم برگزار می شود . باید عادلانه و جامع با موضوعات برخورد کرد وهیچ حاشیه امنی باقی نگذاشت . بنده تاکید دارم هر چه در مرئی و مسمع کنارهم باشند این سه جایگاه بهتر است .البته اختلاف سلیقه وجود دارد.در همه ی موضوعات، اما مانند یک خانواده مشکلات باید در خود خانواده پیگیری شود و نباید به بیرون کشیده شود . نباید خدایی ناکرده در مسائل مختلف علَم نقار وعلَم اختلاف برداریم و آن را به سطح جامعه بکشانیم. چون این جامعه را چند قطبی میکند . ما حق نداریم . نهاد نمازجمعه باید کانون وحدت باشد.
با تاکید بر زدودن حاشیه ی امن و بر خورد عادلانه ؟
بله ما در مجموعه های مختلف عرض میکنیم نگاه ها نباید نقطه ای باشد. نگاه های جامع اهمیت دارد . یعنی گر حکم شود که مست گیرند ، در شهر هر آنچه هست گیرند
شاید ذائقه ی مردم دماوند جور دیگری بر می تابید . تریبون های داغ و عتاب های خاص، در ذهن مردم یک نمای خوبی از پیگیری مطالبات ساخته بود و این شما را با یک تغییر ذائقه هم در سطح عموم مواجه ساخت.شاید این تغییر دشواری هایی هم بهمراه داشت؟
بله این شیوه محبوبیت هم دارد، حداقل در کوتاه مدت ، داد و قال در ذهن مخاطب محبوبیت می آورد. اما ما نباید دنبال محبوبیت باشیم ، باید به وظیفه و تکلیف توجه داشته باشیم . محاکمه افراد در تریبون نماز جمعه ممنوع است . از طرفی اگر تذکرات خصوصی و تذکرات جلسات شورای عمومی افاقه نکرد در نهایت آن موضوع مطرح خواهد شد.

آیا نماز جمعه کانون وحدت شده است؟ 
شما تقریبا در این شش سال حدود ۶۰۰ ساعت بطور رسمی در تریبون نماز جمعه ایراد سخنرانی فرموده اید. مهم ترین و بیشترین دغدغه حضرتعالی در این ۶۰۰ ساعت چه بوده است ؟

مهمترین دغدغه بحث تقوا بوده است . من باید هم خودم وهم سایرین را به تقوا دعوت کنم . سفارش به تقوا در نماز جمعه واجب است . سفارش به رعایت مسایل اخلاقی و تعادل در امور سیاسی.
استقبال از نماز جمعه در این مدت به چه نحوی بود؟ آیا واقعا نماز جمعه دماوند را میشود کانون وحدت خواند؟
استقبال خوبی بود اما این را مردم به قضاوت بنشینند بهتر است . ما سعی می کنیم کانون وحدت باشیم . مشخصا اگر شما دقت کنید همین الان از همه ی احزاب و گروه های سیاسی در نماز مرتبا حضور دارند
نظر مقام معظم رهبری در مورد ائمه جماعات اینطور است که فرموده اند امام جماعت مسجد بهتر است مناصب و مشاغل اداری نداشته باشند. این مورد یک مقدار کمتر در دماوند رعایت می شود و گاهی هم از افراد غیر معمم استفاده می شود ….
این بخش مربوط به امور مساجد است . باید در این حوزه تلاش بیشتری صورت پذیرد . امور مساجد در دماوند بازویی برای نهاد است با تاکید بر اینکه امامان جماعت در نماز جمعه شرکت کنند و در شب های جمعه حتما احادیثی در رابطه با اهمیت این فریضه سیاسی ، عبادی ارائه کنند تا نماز جمعه هر چه با شکوه تر اقامه شود . در رابطه با نظر مقام معظم رهبری ایشان امر دارند که حتما ائمه جمعه ، جماعت هم داشته باشند و همین خود به رفع مشکلات کمک خواهد کرد . همین الان شما شاهد این هستید که خصوصا در وعده ی ظهر و عصراز افراد غیر معمم هم استفاده می شود بنظر بنده اگر امکانش نیست که فرد معمم حضور پیدا کند اصلا حتی تعطیل باشد بهتر است.
مساله ی دیگر اینکه؛ از سوی جوانان بومی منطقه برای ورود به مدرسه ی علمیه و در بحث جذب طلاب بومی استقبال شایسته ای صورت نمی پذیرد. با توجه به استعداد منطقه و وجود مدرسه امام صادق(ع) اشکال امر را کجا می بینید؟
باید نسبت سنجی شود . بله در ابتدای تاسیس که می شود از آن به عنوان دوران طلایی نام برد، جمعیت بهتری بود و طلاب بومی خیلی خوبی هم مشغول به تحصیل علوم دینی شدند . اما هر چه پیش رفت کمتر شد ولی شکر خدا وضعیت در دوره های اخیر کمی بهتر شد . می شود گفت عدم شناخت خانواده ها تاثیر بسزایی دارد و رسانه ها هم باید کمک کنند.
شاید بهترین رسانه خود منبر است…
بله، به نوعی مساجد باید کادر سازی کنند
در رابطه با عزل و نصب های مختلف در شهرستان خصوصا بحث فرمانداران این چند سال و مقوله ی فرمانداری ، آیا نهاد امام جمعه در اینگونه عزل و نصب ها دخالتی داشته است ؟ انگار شما با همه ی فرمانداران این چند سال توانستید بدون چالش خاصی فعالیت کنید …. می شد در عزل و نصب ها دخالت شود؟
رویه این نبوده و نیست . در عزل ونصب ها نباید دخالت شود . تشکیلات تصمیم می گیرد و ما هم بجای اینکه در نقطه ی تقابل باشیم ، هماهنگ میشویم چرا که داعیه دار کانون وحدت هستیم . مهم نظارت است که بعضا در ادامه راه پیگیر هستیم. اما معرفی نیرو و مسئول اداره ، حتی فرماندار ما موظف به دخالت نیستیم . در بحث انتخابات هم همینطور . شاخصه ها را ما مطرح میکنیم اما به هیچ کس نمیگوییم به چه کسی رای دهید . و هیچ کس نمی تواند بگوید تریبون نماز جمعه حزبی عمل کرده است . چرا که اگر در همین عزل و نصب ها دخالت شود ، معلوم نیست آنچه مردم می خواهند،محقق شود . در نهایت قداست این نهاد زیر سوال می رود . همین دلیل میشود که با هر هفت فرماندار کار کردیم
با همه این احوال امام جمعه ی کم انتقادی هستید
عرض کردم ، ظرفیت حل مشکل در آن جمع خصوصی مسئولین بیشتر است . نباید انتقادات بصورت ریز به هر فرد یا اداره ای در تریبون داده شود . تعادل در امور سیاسی مهم است داغ بودن خوب نیست . پخته بودن خوب است . داغ روزی سرد میشود و از دهان می افتد، اما پختگی همیشه مزه دار است.
خوشبختانه نماز جمعه منطقه ی دماوند به سه نماز جمعه در شهر های آبسرد و رودهن و دماوند تقسیم شده . استعداد برگزاری نماز جمعه در این مناطق مهیا بوده است ؟
بله اولا مطالبه تشکیلات از مجموعه شهر های دارای ظرفیت این است . چه بسا در آینده دو نقطه دیگر مشخص شود که آنجا هم استحقاق برپایی نماز جمعه را دارند . نهاد هم در کشور دنبال این است که تکثر ایجاد کند . آبسرد شروع شده رودهن هم در حال پیگیری هستیم که امیدواریم این امر و این نهاد مقدس به رودهن بازگردد.
راجع به عملکرد ستاد چطور . آیا از وضعیت ستاد راضی هستید ؟
بله البته، دوستان زحمات خوبی در برپایی نماز میکشند. ما در ستاد قائل به افزایش اعضا هستیم. این مهم پیگیری هم خواهد شد و ان شاءالله در آینده از مجریان توانمند منطقه هم استفاده خواهیم کرد.
انشاءا… که مؤید باشید.
خواهش میکنم. والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته..

 

منبع: تارود