مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: اگر کار فرهنگی انجام ندهیم، در مسائل اقتصادی باز می‌مانیم؛ چرا که در این دو مقوله ارتباط نزدیکی وجود دارد.

محمدرضا مشهدی‌عباسی عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دماوند با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پروش، مسائل مربوط به آن و شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی» اظهار کرد: باید سعی کنیم تا اقتصادی پویا و متمدن‌ساز در کشور داشته باشیم.

وی به نگاه معظم‌له به سال 1404 و سخنان پیرامون آن اشاره کرد و گفت: باید بین 26 کشور دنیا تا 11 سال دیگر به سطح قابل قبولی برسیم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند تصریح کرد: به همین علت، در نامگذاری شعارهای سال چند سالی است به موضوع اقتصاد اشاره می‌شود؛ یک روز سیاست مربوط به اقتصاد بود و ما به لحاظ حماسه سیاسی که مد نظر مقام معظم رهبری بود، در سطح کشور و بین‌الملل درخشیدیم و امروز فرهنگ مد نظر است.

مشهدی‌عباسی با بیان اینکه امنیت خوبی در این زمینه ایجاد شده است، افزود: باید در اقتصاد سرمایه‌گذاری شود و به گفته مقام معظم رهبری، همسایگان ایران، 350 میلیون نفر جمعیت دارند و می‌توان با برنامه‌ریزی مناسب به راحتی تولیدات خود را به آنها فروخت.

وی تصریح کرد: می‌توان کالاها را با نرخ ارزان‌تری فروخت و کشورهای همسایه دیگر لزومی ندارند تا کالاهای مورد نیاز خود را از کشورهای دوردست وارد کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند افزود: این موضوع زمانی اجرا می‌شود که به اقتصاد کشور توجه بیشتری شود و اقتصاد به تنهایی نمی‌تواند پیش رود، مگر اینکه سیاست و فرهنگ در کنار هم قرار گیرند.

وی تصریح کرد: اگر کار فرهنگی انجام ندهیم، در مسائل اقتصادی باز می‌مانیم؛ چرا که در این دو مقوله ارتباط نزدیکی وجود دارد.

مشهدی‌عباسی با بیان اینکه شاخص‌های فرهنگی باید مشخص شود، اظهار کرد: باید دانش‌آموزان را با موضوعاتی مثل قناعت، انصاف، وفای به عهد، احکام اقتصادی در اسلام و ... آشنا کرد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: موارد زیادی وجود دارد که می‌توان در مقوله اقتصاد بر روی آن کار کرد و باید فرهنگ‌سازی انجام دهیم تا بتوانیم اقتصادی قوی داشته باشیم.

 

منبع: فارس