مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران گفت: با ترسیم و تدوین طرح جامع گردشگری زیرساخت های توسعه فراهم شده و پیشرفت گردشگری محقق می شود.

ˈرجبعلی خسروآبادیˈ در حاشیه جلسه کارگروه مشترک گردشگری استان تهران که به میزبانی شهرستان دماوند با حضور مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد با اشاره به اهمیت اجرای طرح جامع گردشگری در جمع خبرنگاران، اظهارکرد: با توجه به سیاست دولت تدبیر و امید، داشتن تدبیر در انجام کاری ارزشمند نیازمند یک برنامه ریزی صحیح است. 

وی ادامه داد: تصویب و ابلاغ طرح جامع گردشگری نقش بسزایی را در داشتن یک برنامه ریزی مدون و جامع با توجه به اهمیت صنعت گردشگری استان تهران خواهد داشت.

این مقام مسوول با بیان اینکه هم اینک طرح پیشنهادی گردشگری استان تهران از سال 85 تاکنون آماده و هنوز به اجرا نرسیده است، خاطرنشان کرد: گرچه این طرح نیازمند بازنگری است، ولی می توان با کمک این طرح گام های موثر و زیربنایی را در حوزه گردشگری برداشت.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با بیان اینکه توسعه در صنعت گردشگری نیازمند فراهم سازی زیرساخت های لازم در دیگر بخش ها است، گفت: در کنار اجرای طرح جامع گردشگری باید به مقوله هایی همچون تامین شرایط مناسب برای اسکان گردشگران، تامین زیرساخت های بخش حمل و نقل، جایگاه مهم محیط زیست و ... نیز مورد توجه قرار گیرد تا این طرح تاثیرگذار باشد.

خسروآبادی ادامه داد: از سوی دیگر برای داشتن یک طرح جامع گردشگری کارآمد نیازمند مطالعات کافی از تمامی شهرستان های استان تهران هستیم تا بتوانیم تصمیم گیری مطلوبی در کارگروه مشترک گردشگری با حضور اعضای آن داشته باشیم.

وی افزود: تمامی راهبردهایی که هم اینک در طرح پیشنهادی مطرح شده است در راستای اجرای طرح های ساختاری و عملیاتی می باشد که برای هر بخش سلسله پروژه هایی تعریف شده که با داشتن اطلاعات کافی می توان تصمیم شایسته ایی گرفت.

این مقام مسوول همچنین نقش سرمایه گذاران بخش خصوصی را در حمایت از صنعت گردشگری بسیار موثر خواند و گفت: با توجه به کمبود بودجه در سازمان میراث فرهنگی و همچنین شرایط کنونی اعتبارات در دولت، حمایت بخش خصوصی می تواند کارگشا باشد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران با بیان اینکه این نهاد دارای 698 میلیون تومان اعتبار عمرانی است، خاطرنشان کرد: هم اینک برای مرمت آثار تاریخی موجود در استان تهران نیازمند اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان هستیم.

وی گفت: وظیفه کنونی میراث فرهنگی با توجه به نبود بودجه کافی رصد بر کار دستگاه ها و نظارت بر آثار تاریخی و مکان های گردشگری است که در کنار آن می توان از بخش خصوصی و نهادهای موجود در شهرستان برای حفظ و حراست از آثار تاریخی و مکان های گردشگری بهره جست.

 

منبع:ایرنا