مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: در برهه کنونی، لازم است تا تراکم کلاس‌های درس در استان تهران کاهش یابد.

علی‌رضا کمرئی عصر امروز در سالن عقیق شهر دماوند و در جمع خیران مدرسه‌ساز شهرستان دماوند، استان تهران و کشور اظهار کرد: اگر در جمع خیران صحبت می‌کنیم،  فقط یک هدف داریم و آن هم این است که یک برگ از دفتر خیر و برکت را ما هم ورق بزنیم و در این امر مهم سهمی برده باشیم.

کمرئی افزود: باید علاوه بر انجام وظیفه سازمانی خودمان، بتوانیم رنگ خدایی به کار دهیم تا خدا هم از ما قبول کند و جلسه‌ای که خیر و برکت به همراه داشته باشد، قطعا در آن شرکت می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز می‌خواهیم از خیر، برکت و انفاق صحبت کنیم؛ از اینکه تعلیم و تربیت اهمیت و ارزش زیادی دارد و این موضوع دغدغه جامعه امروز ماست.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه خیران فهمیده‌اند و چندین گام جلوتر از ما حرکت کردند، افزود: خیران فضای تعلیم و تربیت را برای ما فراهم کردند تا در آنجا کار کنیم.

وی با بیان اینکه در جامعه توسعه‌یافته، تفکر متاع عام و تخصص متاع خاص است، اظهار کرد: در جامعه همه فکر و اندیشه می‌کنند، اما کار تخصصی کار متخصصان است؛ به همین منظور، باید حوزه تعلیم و تربیت عمومی را گسترش دهیم تا توانایی اندیشیدن در فرزندان خود را از همان دوران کودکی به رشد و بالندگی برسانیم.

کمرئی افزود: اگر می‌خواهیم ناهنجاری‌های شهر و کشورمان را کم کنیم، رفتارهای اجتماعی بین مردم را بهبود ببخشیم، کینه و کدورت را از بین ببریم و عواطف را بین مردم زنده کنیم، باید از دوران کودکی به فرزندانمان این امور را یاد دهیم و این آموزش ها باید در مدارس اتفاق بیفتد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با اشاره به جرایم و تخلفات ثبت شده در سال 89 افزود: 81 درصد کسانی که مجرم یا دچار بزهکاری شده بودند، سواد آنها کمتر از سوم ابتدایی بوده است و 17 درصد نیز از نظر سنی بین 19 تا 25 سال بودند.
وی تصریح کرد: یعنی همان کسانی که تا سوم ابتدایی سواد آموخته و می‌توانستند چند سال بعد تحصیلات عمومی را پایان دهند، عمل مجرمانه انجام دادند.

کمرئی با بیان اینکه باید به مدارس و دانشگاه اهمیت ویژه‌ای دهیم، افزود: اگر شرایط را برای این افراد فراهم می‌کردیم و در مدرسه می‌ماندند، احتمالا دچار تخلف و بزه اجتماعی نمی‌شدند.

وی اظهار کرد: امروز مدارس چندنوبته داریم و نمی‌توانیم در حوزه آموزشی با کیفیت عمل کنیم؛ میانگین کلاس‌ها 10 نفر بالاتر از متوسط استانی و کشوری است و قطعا رسیدگی به همه دانش‌آموزان برای ما سخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران به اینکه معلم در این وضع نمی‌تواند به همه دانش‌آموزان رسیدگی کند، اشاره کرد و افزود: باید تلاش کنیم تا تراکم کلاس‌ها را کاهش دهیم تا باعث شود وضع همه دانش‌آموزان مورد توجه قرار گیرد.

20 درصد مدارس در شهرستان دماوند خیرساز است و شهرستان دماوند با حدود 110 مدرسه و حدود 14هزار و 700 دانش‌آموز در شرق استان تهران قرار دارد.