رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند گفت:‌ تعاونی توسعه و عمران شهرستان دماوند با عضویت نیم‌ درصد جمعیت کل شهرستان تشکیل می‌شود.

علی مشهدی‌عباسی بیان کرد:‌ این تعاونی یک نهاد چند منظوره بوده که در آن، هرگونه طرحی که توجیه اقتصادی،‌ فنی و ‌مالی داشته باشد، قابل ارائه و بررسی است.

وی هدف از تشکیل این تعاونی را ایجاد شبکه ارتباطی بین نیروی متخصص بیکار یعنی فارغ‏‌التحصیلان بیکار، نیروی بیکار با سرمایه موجود ولی غیرفعال و نیروی مجرب و بازنشسته اعلام کرد.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند افزود: طرح‌های توجیهی و کارآفرینی در این تعاونی با همکاری یک فرد دارای ایده، یک فرد متخصص، یک فرد با تجربه و یک فرد دارای وقت آزاد اجرا خواهد شد.

مشهدی‌عباسی اساس‌نامه این طرح را مصوب سال 1389 در مجلس شورای اسلامی خواند و ادامه داد: در حقیقت تعاونی توسعه عمران مانند سایر تعاونی نیست و محدودیتی در زمینه حوزه فعالیت ندارد و به منظور توسعه شهرستان و بردن منابع مردمی به سمت بخش‌های تولید و بستر‌سازی برای فعالیت‌های اقتصادی و پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای و عمرانی فعالیت می‌کند.

وی اظهار داشت: حداقل سرمایه برای ثبت تعاونی توسعه عمران شهرستان دماوند، سه میلیارد ریال تعیین شده و برای تشکیل آن علاوه بر داشتن فهرست اعضای نیم درصد کل جمعیت، سرمایه حداقلی نیز مورد تأکید است.

مشهدی‌عباسی همچنین به لزوم تشکیل هیئت مؤسس برای تعاونی مذکور اشاره و اظهار کرد: بر همین اساس، طی نشست‌هایی که با مؤسسان این تعاونی برگزار شد،‌ هیئت مؤسسان شامل سه نفر تشکیل و نماینده این هیئت نیز برای پیگیری امور و هماهنگی‌های لازم تعیین شد.

وی همچنین از تنظیم لیست‌هایی از اعضای تعاونی خبر داد و گفت: ‌در حال حاضر، 70 درصد کار انجام شده و از 500 نفر که برای تشکیل تعاونی لازم است، حدود 300 نفر عضو شده‌اند.

رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان دماوند تصریح کرد: برای عضویت در این تعاونی کافی است فرد متولد، ساکن یا شاغل در شهرستان دماوند باشد.

وی ارزش اسمی هر سهم را 200 هزار ریال خواند که که هر فرد با حداقل پنج سهم معادل یک میلیون ریال و حداکثر 75 سهم معادل پانزده میلیون ریال می‌تواند در این تعاونی عضو شود.

 

منبع: فارس