همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته مقام زن جشن بزرگ میلاد کوثر به همراه مراسم قرعه کشی عوارض نوسازی توسط شهرداری دماوند در سالن ورزشی شهدای این شهر با حضور مسوولان، خانواده معظم شهدا و شهروندان دماوندی برگزار شد.
این مراسم که شب گذشته با حضور نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی انتظامی فرماندار دماوند، فرمانده و مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس اداره بهزیستی دماوند، رییس آموزش و پرورش شهرستان و دیگر مسوولان برگزار شد، برنامه های ویژه ایی همچون اجرای گروه نوای موسیقی ذوالقدر، حضور خواننده محبوب شهر "فرهاد کیاماری"، حضور "علی کاظمی" و "بهشاد مختاری"، بازیگران سریالهای برره و خندهبازار به عنوان میهمانان ویژه و .... به اجرا درآمد.
"عباس صفری" شهردار دماوند در این مراسم ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام مادر، از مشارکت شهروندان شهر به واسطه پرداخت به موقع عوارض نوسازی تقدیر و تشکر کرد و گفت: در راستای پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب در بخش اقتصاد و فرهنگ، برای داشتن زیرساخت مناسب و درآمد پایدار نیاز به شهروندانی مسوول و وظیفه شناس و مدیرانی پاسخگو است تا بتوان به شهری پویا و آباد دست یافت.
وی در تشریح اهمیت پرداخت عوارض نوسازی با هدف رشد و توسعه شهری، خاطرنشان کرد: با توجه به قانون عوارض نوسازی، این مهم هر سال در اول فروردین ماه آن سال تحقق مییابد و باید حداکثر تا پایانهمان سال به شهرداری پرداخت گردد و شهرداری ها نیز مکلفند بر اساس مقررات این قانون عوارض مذکور را وصول کرده و منحصرا به مصرف نوسازی و عمران شهری برسانند.
شهردار دماوند به اقدامات صورت گرفته در راستای این امر مهم برای دست یابی به درآمد پایدار اشاره و بیان کرد: در این راستا شهرداری دماوند با ممیزی ۴۳۵۰ ملک در سه منطقه دماوند، گیلاوند و مشاء نسبت به شناسایی مساحی، متراژ کلیه عرصه و اعیان موجود شهر به صورت پلاک به پلاک اقدام نمود.
این مقام مسوول کسب آمار دقیق و بهنگام از وضعیت موجود شهر را از ویژگی های طرح ممیزی املاک دانست و افزود: میزان فروشگاه های موجود در سطح شهر، میزان ساختمان های ساخته شده، میزان عرصه های مسکونی، تجاری، فرهنگی، ورزشی، فضای سبز و...، شناسایی میزان معابر و میزان آسفالت موجود در شهر، تراکم جمعیتی در نقاط مختلف، دریافت اطلاعاتی از معماری بناها و نوع سازه آنها و ... از ویژگی های این طرح می باشد که می توان به واسطه آن به یک برنامه ریزی دقیق در راستای عمران و آبادانی شهر دست یافت و همین امر موجب توزیع مناسب خدمات خواهد شد.
صفری کسب درآمد پایدار شهری حاصل از عوارض نوسازی را از دیگر ویژگی های وصول به موقع عوارض توسط شهروندان عنوان کرد و گفت: شهرداری دماوند در مجموع ۱۶ حوزه را در شهر دماوند ممیزی نموده است که ۱۴ حوزه در منطقه دماوند و گیلاوند و ۲ حوزه در منطقه مشاء می باشد که با توزیع به موقع قبوض عوارض و همراهی شهروندان، می توان گامی موثر در راستای توسعه شهری برداشت.
وی ادامه داد: طبق نمودار مقایسه ای وصول عوارض نوسازی توسط شهروندان از سال ۸۸ تاکنون، شاهد رشد قابل توجهی به میزان ۱۵ میلیارد و ۳۱۷ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۴۳۰ در سال ۹۲ بودیم که این نشان از توجه شهروندان در پرداخت به موقع عوارض نوسازی است.
شهردار دماوند در پایان به اجرای پروژه هایی همچون فاز نخست شهربازی، فاز دوم بلوار بعثت، اجرای پروژه عظیم میدان میوه و تره بار، اجرای ضلع غربی مسجد جامع، اجرای طرح آبنمای جنب دانشگاه ازاد دماوند، ساماندهی ایستگاه های تاکسی در منطقه دماوند و گیلاوند، ترمینال شهری، جدولگذاری خیابان سوم شعبان، کاشت نهال در ۱۰ هکتار از اراضی منطقه چشمه اعلاء، احداث کمربند فضای سبز، اجرای پروژه چشمه اعلاء و همچنین تاسیس سازمان سرمایه گذاری با هدف راه نجات و توسعه شهری از اقدامات این نهاد دانست.
لازم به ذکر است در پایان، با حضور مسوولان شهری و شهرستانی مراسم قرعه کشی عوارض نوسازی شهر دماوند که شامل ۱۰ سفر به مشهد مقدس، ۱۰ سفر به کربلای معلی و ۳ خودروی پراید بود، برگزار و اسامی برندگان اعلام شد.