امام جمعه آبسرد گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) همچون نور هدایتی برای همه بانوان آزاداندیش و مسلمان جهان است.
حجت الاسلام والمسلمین سیدˈاحمدمیرشریفیˈ روز یکشنبه در جمع بانوان بسیجی شهر آبسرد با اشاره به فضائل و کرامات بانوی گهربار حضرت فاطمه زهرا (س) اظهارکرد: حضرت فاطمه زهرا (س) محور حدیث کساء است و در سوره های مختلف قرآن کریم چون سوره مائده و آل عمران این بانوی بزرگوار را مظهر تمامی کمالات انسانی معرفی نموده اند و همچنین این موضوع را می توان در آیه تطهیر که در شان نزول آن حضرت است، نیز یافت.
وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا (س) در هر عصر و زمان، ساده زیستی خود را حفظ می کرد، افزود: حضرت زهرا (س) نمونه کرامت انسانی است و می تواند الگوی خوبی برای زنان باشد، زیرا امروز تمامی زنان دنیا با الگوگیری از ایشان می توانند در تمامی سنگرها حضور داشته باشند.
این مسوول خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) را فاطمه نامیدند زیرا در صبر، حیا، عصمت، معنویت و بسیاری از فضایل دیگر بی همتا بود و زنان مسلمان با الگو گیری از این بانو می توانند در پیمودن راه زندگی موفق تر باشند.
حجت الاسلام میرشریفی با بیان اینکه این بانوی بزرگوار در تعریف حقیقت ولایتمداری نقش مهمی را ایفا کردند، بیان کرد: فاطمه (س) با حرکت در مسیر اهداف والای پدر و همسر بزرگوارشان درس ولایتمداری را به همگان آموختند.
امام جمعه آبسرد با اشاره به معیارهای تعریف شده برای حفظ راه حق و دین الهی، گفت: پیامبر اکرم (ص) برای آنکه مردم مسلمان از راه حق دور نشود معیارهایی را تعریف می نمودند که عمده این معیارها همراه با محور اهل البیت (ع) بود و یکی از این محورها دختر ایشان حضرت فاطمه زهرا (س) هستند.
این مسوول ادامه داد: پیامبر (ص) همواره به دخترشان می فرمودند که فاطمه پاره تن من است، کسی که فاطمه را اذیت کند، مرا اذیت کرده است و هرکه مرا اذیت کند خداوند را اذیت کرده است و نیز فرمود خداوند در هنگام خشم فاطمه خشمگین میگردد و در هنگام خشنودی وی خشنود است.
وی با اشاره به اهمیت حفظ ارزش های اسلامی و دینی در ایران، خاطرنشان کرد: یکی از ارزش های موجود در کشور ما که باید پاس داشته شود، حفظ ارزش ها و آرمان های اسلام و جایگاه والای ائمه اطهار (ع) است زیرا این جایگاه امروز موجب توسعه کشور در تمامی عرصه شده است.
حجت الاسلام میرشریفی ادامه داد: توسعه تقوا در شرایطی محقق می شود که خاندان حضرت فاطمه زهرا (س) را بشناسیم و راه آنان را ادامه دهیم زیرا امروز جامعه ما نیازمند این چنین معیارها و مبانی دینی و حقیقی است.
منبع: ایرنا