رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با بیان اینکه دانشگاهیان باید به گفتمان‌سازی درست برسند، گفت: لازم است تا تعامل چندجانبه بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی برقرار شود.

علی‌رضا ایرانبخش در حاشیه کنفرانس ملی «نقش صنعت کشاورزی در اقتصاد مقاومتی» در مورد اهداف برگزاری این کنفرانس اظهار داشت: نخستین کنفرانس ملی نقش صنعت کشاورزی در اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن برگزار شد و نتایج خوبی به همراه داشت.

وی تصریح کرد: از مهم‌ترین اهداف این کنفرانس، ورود نخبگان و متخصصان به عرصه کشاورزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی بود که نتیجه آن، به ارائه راهکارهایی در دانش و خرد جمعی منتهی می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: گفتمان‌سازی و ارائه تصویری درست از اقتصاد مقاومتی در این همایش انجام شد و این امر جزو مطالبات مقام معظم رهبری بود.

ایرانبخش افزود: مباحثی در زمینه رسالت ذاتی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی برای حل مسائل و مشکلات مبتلابه جامعه و کشور که جزو تاکیدات ریاست هیئت امنای دانشگاه و ریاست دانشگاه آزاد اسلامی نیز محسوب می‌شود، در این همایش بررسی شد.

وی ادامه داد: تکمیل چرخه علم و ثروت در برهه کنونی بسیار مهم است؛ پایش عملکرد و درصد تحقق برنامه‌ها نیز باید مد نظر قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن ترسیم هندسه اقتدار علمی را از دیگر اهداف برپایی این همایش ملی عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک شایانی به این مورد کنند.

ایرانبخش اضافه کرد: مهم‌ترین نکته‌ای که می‌توان در این حوزه بدان اشاره داشت، لزوم تحقق امنیت غذایی است که می‌تواند جزو اهداف ده‌گانه‌ای باشد که به ما کمک کند تا کشور بتواند به حداکثر فایده و سود از بخش کشاورزی برسد.

وی در رابطه با مقالات ارائه شده در کنفرانس ملی نقش صنعت کشاورزی در اقتصاد مقاومتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن نیز گفت: بیش از 300 مقاله به دبیرخانه کنفرانس واصل و از این تعداد، 20 مقاله به شکل سخنرانی و حدود 50 مقاله به صورت پستر ارائه شد.

وی تصریح کرد: در پایان این کنفرانس، توسط هیئت داوران، سه مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: برگزاری این نوع مراسم می‌تواند بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دستگاه‌های اجرایی تعامل چندجانبه ایجاد کند و هرچه این رابطه نزدیک‌تر باشد، به برنامه‌ریزی بهتر و افق روشن‌تری در این حوزه نائل می‌شویم.

ایرانبخش افزود: به طور حتم، محققان و دانشمندان از مجموع انباشته‌های علمی و تجربی خود می‌توانند بهره بگیرند و به گفتمان‌سازی درست برسند.

وی تصریح کرد: در نهایت، تولیدات علمی آنها می‌تواند راهگشای کشور باشد؛ با برنامه‌ریزی مدون و در اجرای هرچه بهتر و داشتن عملکرد مناسب می‌توان امور را پیش برد.

 

منبع: فارس