کمیته راهبردی جامعه ایمن شهر دماوند با هدف پیشگیری از حوادث، آسیبهای عمدی و غیرعمدی، ارتقاء سلامت و ایمنی در محیط کار و زندگی شهروندان افتتاح شد.
روز پنجشنبه در مراسمی با حضور قائم مقام انجمن جامعه ایمن کشور، مسوول امور شهرستانهای انجمن جامعه ایمن، عضو شورای سیاست گذاری انجمن، مسوولان شهرستان و اعضای شورای اسلامی شهر دماوند، دفتر کمیته راهبردی جامعه ایمن این شهر افتتاح شد.
ˈعباس صفریˈ شهردار دماوند در حاشیه مراسم افتتاح کمیته راهبردی جامعه ایمن شهر دماوند به شبکه جهانی جامعه ایمن اظهار کرد: کمیته راهبردی جامعه ایمن شهر دماوند با هدف پیشگیری از حوادث، آسیبهای عمدی و غیر عمدی، ارتقاء سلامت و ایمنی در محیط کار و زندگی شهروندان تشکیل و پس از افتتاح دبیرخانه جامعه ایمن، با اقدامات گسترده انجام شده در جهت ارتقاء سطح ایمنی این منطقه به شبکه جهانی جامعه ایمن پیوست.
وی افزود: این امر با مدیریت صحیح شهری، رویکرد علمی و آموزش شهروندی، تلاش روزافزون و بازآموزی مبانی اجتماعی به شهروندان و همکاری گسترده اعضای جامعه ایمن، نهادها و سازمانهای ذیربط، همچنین مشارکت شورایاران و مدیران محلات تحقق می یابد.
شهردار دماوند در ادامه پیوستن به جامعه جهانی ایمن را از قدمهای بسیار موثر در ارتقاء سطح ایمنی جامعه دانست و با اشاره به اینکه این امر گام نخست در پیشرفت شهر است، بر استمرار تلاش مدیریت شهری در افزایش ایمنی و نگهداشت شهر تاکید کرد.
این مقام مسوول ادامه داد: اگر بتوانیم اقداماتی در راستای مقابله با حوادث و وقایع همچون زلزله طبق آیین نامه 2800 را داشته باشیم و به این مهم اهمیت دهیم قطعا شاهد ایجاد زمینه های مناسب برای دست یابی به امنیت و حفاظت اجتماعی برای شهروندان را خواهیم بود.
صفری دستیابی به میزان سرانه صحیح در بخش هایی همچون بهداشت، فضای سبز، فرهنگی، ورزشی و ... را از دیگر اهداف تحقق استانداردهای شهری عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم سرانه ها را در تمامی بخش ها به درستی رعایت کنیم و بر اساس ضوابط طرح هادی به تمامی بخش ها همچون فضای سبز کافی، توجه به توسعه مکان های گردشگری و فرهنگی، بهداشت و سلامت جامعه و ... بپردازیم، زمینه آرامش و شادابی در بین شهروندان فراهم می شود.
وی خاطرنشان کرد: رسیدن به استانداردهای شهرنشینی زمانی محقق می شود که علاوه بر توجه به توسعه فضای سبز در شهر بتوانیم زمینه داشتن شهری پاک و خوش آب و هوا را نیز فراهم کنیم.
این مقام مسوول با بیان اینکه جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از دیگر اهداف جامعه ایمن و رسیدن به توسعه پایدار شهری است، بیان کرد: مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز از دیگر موارد مورد توجه در جامعه شهری است که می تواند علاوه بر مقابله با تخریب اراضی کشاورزی و حفظ منابع خاک، حافظ منابع آب زیرزمینی و دیگر منابع محیط زیست باشد.
شهردار دماوند با تاکید بر اقدامات شهرداری در راستای تحقق اهداف جامعه ایمن، افزود: بهبود در عبور و مرور شهروندان با اجرای فاز دوم بلوار بعثت، اصلاح طرح های هندسی در برخی میادین و بلوارهای شهری همچون دوراهی گیلاوند، توجه به استانداردهای شهری و ترافیکی در معابر اصلی و فرعی، کاشت نهال در 13 هکتار از راضی شهر دماوند، اجرای سیستم آبیاری تحت فشار برای جلوگیری از معضلات توسعه پایدار و حفظ منابع آب، اجرای فاز دوم منطقه گردشگری چشمه اعلاء دماوند، بهسازی و ساماندهی ایستگاه های تاکسی با هدف رفاه و آسایش شهروندان، افتتاح فاز نخست شهربازی دماوند، اجرای پروژه بازار میوه و تره بار و .... را می توان از جمله پروژه های مهم شهرداری دانست که با هدف تامین رفاه و آسایش شهروندان در دستور کار قرار دارد.
منبع: ایرنا