مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند گفت: جشنواره جابر حیان موجب آشنایی دانش آموزان با روش های علمی و طرح های استاندار می شود.

محمد مشهدی عباسی روز شنبه در چهارمین جشنواره جابرابن حیان در سالن قدسیه آموزش و پرورش شهرستان دماوند از شرکت 20 مدرسه در این طرح خبرداد و افزود: حدود 850 دانش آموز با 400 پروژه در این طرح شرکت کردند که پس از بررسی، حدود 80 پروژه در طرح منطقه ای پذیرفته شده است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند اهداف کلی این جشنواره را تقویت مهارت های زندگی دانش آموزان، تحقق اهداف سند برنامه درس ملی دانش آموزان، شناسایی استعداهای کارآفرینی، موقعیت مناسب برای ارزشیابی های توصیفی و تقویت مهارت های رایانه ای برشمرد.

وی با بیان اینکه از هر پنج طرح یکی از آنان به استان معرفی خواهد شد، گفت: ابداع و خلاقیت در طرح ها از جمله مهمترین نکات مورد توجه از سوی ارزیابان و کارشناسان است.

مشهدی عباسی خواستار مشارکت هر چه بیشتر دانش آموزان در طرحهای پژوهش محوری و تحقیق محوری در برنامه های کاری آنان شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دماوند اجرای این طرح را فرصت مناسبی برای بروز خلاقیت های دانش آموزان در اجرای روش صحیح حل مسائل، مشاهده و تمرکز حواس در تحقیق های پژوهشی عنوان کرد.

وی بهره برداری از اینترنت و کتابهای مرجع را در ایجاد خلاقیت و عمق بخشیدن و افزایش آگاهی دانش آموزان مهم ارزیابی کرد و افزود: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر توجه هر چه بیشتر به زبان فارسی، باید تلاش کنیم تا زبان فارسی الگوی مناسبی برای یاگیری دیگر فرهنگ ها و تولید علم باشد.

جابرابن حیان از اصحاب پیامبر(ص) بود که تا زمان امام صادق (ع) زندگی کرد که خود از معجزات الهی محسوب می شود.

در این آیین امام جمعه آبسرد و حومه، مسوول طرح جابر استان تهران، معاونان آموزش و پرورش، کارشناسان، مدیران و مسوولان حضور داشتند.

 

منبع: ایرنا