اعضای شورای اسلامی شهر دماوند بر توسعه پایدار فرهنگ در جامعه کنونی به ویژه در دماوند، با توجه به سابقه دیرینه این شهر تاکید کردند.
صبح روز شنبه جمعی از اعضای انجمن ادبی شهر دماوند در دیدار با اعضای شورای اسلامی این شهر به مطالبات خویش در زمینه فرهنگی و توسعه جایگاه انجمن ادبی در شهر با توجه به سابقه دیرینه دماوند در زمینه شعر و ادب و ارائه پیشنهاداتی در این خصوص پرداختند.
یکی از اعضای انجمن شعر و ادب شهر دماوند در این جلسه به با تاکید بر سابقه دیرینه فعالیت های ادبی دماوند گفت: اعضای شورای اسلامی شهر پل ارتباطی مردم با مسوولان هستند و نقش بسزایی را در توسعه منطقه با توجه به نیازها و مطالبات شهروندان ایفا می کنند.
ˈحسین نوروزیˈ ادامه داد: انجمن ادبی دماوند بیش از 25 سال است که در حوزه های مختلفی همچون شعر، ادبیات، داستان، انتشار کتب ادبی و... فعالیت چشمگیری داشته و اگر چه مدتی فعالیت این انجمن محدود به اعضای آن بود، ولی توانسته است برنامه ریزی های متعددی در بخش های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد.
یکی دیگر از اعضای این انجمن برگزاری نشست های ادبی، همایش ها و مسابقات، چاپ کتاب و نشریات، تشویق فعالان این عرصه و ایجاد زیرساخت های لازم، معرفی اساتید شاخص و برگزاری کلاس های تخصصی و ... از جمله برنامه های این انجمن برشمرد.
ˈمحمدجواد حاج آخوندیˈ ادامه داد: شهرستان دماوند با توجه به سابقه دیرینه ایی که در عرصه ادب و شعر دارد، متاسفانه کمتر به این مقوله در منطقه توجه شده است که این مهم را می توان با عدم رشد کافی موسسات و انجمن های فرهنگی در سطح منطقه دید.
وی به مشکلات انجمن شعر و ادب دماوند اشاره کرد و گفت: هم اینک نبود بودجه کافی برای ارائه طرح های فرهنگی، عدم حمایت لازم در چاپ کتاب و نشریات و ... از جمله مشکلات این انجمن است که حمایت مسوولان به ویژه اعضای شورای اسلامی شهر را می طلبد.
در ادامه این نشست ˈمصطفی آقاییˈ رییس شورای اسلامی شهر دماوند نیز اظهار کرد: امروز تمامی اعضای شورای شهر دماوند برای توسعه منطقه در تمامی عرصه ها همچون فرهنگی، هنری، علمی، اقتصادی و ... دغدغه دارد.
وی ادامه داد: شهروندان دماوندی هم اینک از حداقل های خدمات رسانی محروم هستند و این وظیفه مسوولان است که برای خدمت موثر به آنان گام بردارند.
این مقام مسوول با بیان اینکه برای حفظ و توسعه جایگاه فرهنگی در شهر دماوند باید به توسعه فرهنگ پایدار توجه کرد، افزود: باید کار فرهنگی پایدار در سطح منطقه صورت گیرد تا هر گامی که در این راستا برداشته می شود، ماندگار شود.
رییس شورای اسلامی شهر دماوند با بیان اینکه آسفالت، رنگ آمیزی جداول، ترمیم و بهسازی معابر و ... وظیفه ذاتی شهرداری و مسوولان امر است، بیان کرد: امروز نباید تنها به کارهای جزیی و مقطعی توجه کرد، بلکه باید کار زیربنایی نیز در کنار دیگر کارها صورت گیرد.
سیدˈعلی فخاریˈ یکی از اعضای شورای اسلامی شهر دماوند نیز در این جلسه افزود: دغدغه امروز اعضای شورای اسلامی شهر دماوند توسعه پایدار فرهنگ در این منطقه است که در این راستا، تشکیل کمیسیون فرهنگی در دستور کار شورای شهر دماوند قرار گرفته است تا شاهد رشد و توسعه در این بخش باشیم.
وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته و برنامه ریزی های لازم، اقدامات قابل توجهی را در این بخش ارائه خواهیم کرد که در آینده ایی نزدیک به منصه ظهور خواهد رسید.
ˈعلی نوروزقزوینیˈ دیگر عضو شورای اسلامی شهر و مسوول کمیسیون فرهنگی شورا بیان کرد: یکی از مشکلات کنونی بخش فرهنگی شهر و شهرستان دماوند، نبود چشم انداز و برنامه ریزی بلند مدت برای بخش فرهنگی است که همین امر موجب مغفول ماندن بخش عمده ایی از مطالبات حوزه فرهنگی شهر شده است.
این مقام مسوول بر توسعه جایگاه فرهنگی و دغدغه کنونی شورا به این مهم تاکید کرد و گفت: برای توسعه جایگاه فرهنگی باید بیش از پیش کوشا باشیم تا به نتیجه مطلوبی دست یابیم.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی یکی از مطالبه هنرمندان، نبود یک فرهنگسرای مناسب در منطقه است که امید می رود با حمایت دیگر مسوولان، خانه هنرمندان را در شهر ایجاد کنیم.
ˈحسین بختیاریˈ از دیگر اعضای شورای اسلامی شهر دماوند به برگزاری جلسات مستمر در این خصوص تاکید کرد و افزود: با برنامه ریزی های صورت گرفته انشاله در بودجه سال جدید، اعتبار قابل توجهی را به بخش فرهنگی اختصاص خواهیم داد.
وی ادامه داد: امروز مطالبه هنرمندان ایجاد یک فرهنگسرا است که می تواند بخش قابل توجهی از مطالبات بخش فرهنگی را مرتفع کند.
این مقام مسوول خاطرنشان کرد: برای انتشار کتاب هنرمندان نیز می توان با تعامل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مساعدت شهرداری به این مهم نیز توجه ویژه داشت.
ˈابوذر نادریˈ دیگر عضو شورای اسلامی شهر دماوند نیز گفت: برای توسعه جایگاه فرهنگ علاوه بر حمایت مسوولان امر نیازمند حضور و مشارکت هنرمندان نیز هستیم زیرا توسعه در این عرصه باید دو سویه باشد.
وی بیان کرد: همکاری و تعامل نهاد ها و انجمن های هنری و فرهنگی در کنار نهادهای اجرایی و نظارتی می تواند علاوه بر توسعه جایگاه فرهنگ، نتیجه مطلوبی را نیز به همراه داشته باشد.
منبع: ایرنا