فرمانده سپاه شهرستان دماوند گفت: فرهنگ اسلامی و دین مبین محمدی (ص)، مخالف نگاه متهجرانه به زن است.
مهدی شیرازی صبح امروز در نشست بصیرتی خواهران پاسدار و بسیجی سپاه دماوند اظهار داشت: امسال، سال تلاش مضاعف در جهت اعتلای فرهنگ و اقتصاد است و همه مردم و بسیجیان باید قدمهای موثری را در حوزه فرهنگ بردارند.
وی ضمن گرامیداشت ایام ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) و هفته زن بیان کرد: ترویج فرهنگ و سبک زندگی اسلامی این بانوی بزرگوار برای ما به عنوان یک مدل و الگو مطرح بوده و باید برای جامعه اسلامی نقشآفرین باشد.
فرمانده سپاه شهرستان دماوند، تربیت فرزند، شوهرداری، طهارت، تقوا، عفت، پاکدامنی، فهم صحیح از سیاست و حضور اجتماعی خانمها در جامعه را از ویژگیهای بانوان مسلمان عنوان کرد.
شیرازی ادامه داد: حضور زنان در جامعه اسلامی بسیار اثرگذار است و البته زنان جامعه باید از بانوی بزرگوار جهان اسلام الگو بگیرند.
فرمانده سپاه شهرستان دماوند در خصوص فعالیت زنان در جامعه و اینکه در این حوزه رسالت دینی، ذاتی و اجتماعی بانوان مطرح میشود، گفت: تبیین ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار بسیار راهگشاست.
شیرازی بیان کرد: رسانهها نقش بسیار مهمی در این ماموریت دارند و توجه دادن جامعه اعم از زن و مرد در راستای تبیین فرهنگ فاطمی بسیار مهم است.
وی تصریح کرد: خداوند متعال در قرآن کریم از حضرت زهرا (س) به عنوان «کوثر» یاد میکند و در واقع خیر کثیر در بهرهبرداری از این نعمت الهی است که خداوند متعال به ما عنایت میفرماید؛ یعنی باید بتوانیم این بانوی بزرگ را به خوبی بشناسیم.
فرمانده سپاه شهرستان دماوند در ادامه افزود: قرآن، این نعمت الهی را کثیر میداند و ما در مواجه با سایر تعریفات اجتماعی در نگاه به مقوله زن باید به قرآن و عترت رجوع کنیم.
شیرازی ادامه داد: برای حفظ اصالت فکری ضروری است که از دو جریان فکری متکی به غرب و نگاه کاسبکارانه به زن و نیز نگاه متهجرانه و تعصبی به زن پرهیز شود.
وی به آرامش امروز زن در خانواده اشاره کرد و گفت: از اصلیترین مباحث اجتماعی که باید همه مسئولان، اصحاب رسانه و بسیج در راستای توجه به آن همت کنند، تبیین این فرهنگ غنی است تا به سمت جامعهای حرکت کنیم که آرامش زن در خانواده را به ارمغان بیاورد و رسالت ما در این حوزه سنگین است.
فرمانده سپاه شهرستان دماوند با اشاره به شعار سال مبنی بر اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار داشت: همه بانوان مسلمان باید تلاش کنند تا این عزم عمومی را در زمینههای فرهنگ و اقتصاد متبلور کنند.
شیرازی ادامه داد: اگر جمعیت زنان جامعه اسلامی با تفکر و اقدام صحیح در این جهت حرکت کنند، قطعا جامعهای متکی به کانون خانواده و مادر و زن خواهیم داشت که نقش بهسزایی در کانون خانواده ایفا میکنند.
منبع: فارس