امام جمعه دماوند گفت: مسئولان نباید منتقدان را با چوب کم‌سوادی یا بی‌سوادی برانند و به هیچ وجه انتظار شنیدن این سخنان را در روزهای اخیر نداشتیم و نداریم.

حجت‌الاسلام محمد علاءالدینی امشب در جمع شماری از مسئولان و دست‏اندرکاران بخش فرهنگ و هنر در شهرستان دماوند بیان کرد: پیش از انقلاب در فضایی نفس می‌کشیدیم که نه تنها در آن دغدغه اسلامی نبود، بلکه هر چه بود ضد ‌اسلام بود و شمار اندکی از مردم دغدغه دینی داشتند.

علاءالدینی با بیان اینکه بسیاری از کسانی هم که دغدغه دین و زندگی دینی داشتند، قدرت استدلال نداشتند، تصریح کرد: تنها عده کمی بودند که برای بیان عقیده دینی خود اقدام می‌کردند، اما بسیاری از این اشخاص به دلیل عدم تسلط و استدلال و تبیین مسائل برایشان، به سادگی از میدان خارج می‌شدند.

وی با تأکید بر اینکه در جامعه امروز مردم آن‏قدر بابصیرت هستند که در هر موضوعی اظهار نظر و انتقاد می‌کنند، گفت: بسیاری از انقلابیون بزرگ از میان اصنافی مانند رانندگان و طبقه متوسط جامعه بودند و در اصنافی که انتظار می‌رفت خواص باشند، ممکن بود عوام نیز باشند و در اصنافی که انتظار می‌رفت عوام باشند، شاید خواص نیز بودند.

امام جمعه دماوند با اشاره به اینکه در دفاع مقدس رانندگانی بودند که به کمک رزمندگان در جبهه‌ها شتافتند، بیان داشت: مسئولان نباید منتقدان را با چوب کم‌سوادی یا بی‌سوادی برانند و به هیچ وجه انتظار شنیدن این سخنان را نداشتیم و نداریم.

وی تصریح کرد: دولت تدبیر و امید باید تدابیری امیدزا داشته باشد و نقدها را با نگاه مثبت ببیند؛ چراکه این نقدها مورد عنایت حضرت امام و حضرت آیت‏الله خامنه‌ای بوده و است.

امام جمعه دماوند افزود: امام خمینی(ره) جامعه را نقاد بار آوردند و مقام معظم رهبری نیز برای نقد منصفانه و نگاه واقع‏بینانه ارزش قائل هستند.

علاءالدینی با بیان اینکه دارای افسران فرهنگی خوبی در کشور هستیم، گفت: افسر با سرباز تفاوت زیادی دارد؛ چراکه افسر به دنبال دیدن آینده است، فرمان و نقشه می‌دهد و نقشه‌های دشمن را خنثی می‌کند، در حالی‌ که سرباز مجبور است اطاعت امر کند.

وی تصریح کرد: افسران فرهنگی باید مواظب فرامین و نقشه‌های خود علیه دشمن باشند و مقابل توطئه‌ها و نقشه‌های دشمن نیز از موضعشان مراقبت کنند.

امام جمعه دماوند با ذکر اینکه همیشه دو گروه نبض تاریخ را به دست داشته‌اند، اظهار کرد: یک گروه صالحان مصلح مانند امام خمینی (ره) بودند که علاوه بر اینکه خود صالح بود، برای اصلاح جامعه نیز تلاش کرد.

علاءالدینی بیان داشت: گروه دیگر فاسدان مفسد مانند خاندان پهلوی بودند که علاوه بر اینکه خود فاسد بودند، برای فاسد کردن جامعه نیز تلاش کردند.

 

منبع: فارس