عضو شورای اسلامی شهر دماوند گفت: محیط زیست امانتی است که گذشتگان به ما سپرده‏اند و امروز باید مهارت حمایت از محیط زیست آموزش داده شود.

ابوذر نادری امشب در همایش حمایت از محیط زیست در دماوند بیان کرد: این حرکت نمادین صرفا آموزشی برای خانواده‌های خودمان است که به عنوان جامعه‌های کوچک از تخریب بیشتر محیط زیست جلوگیری کنیم.

وی هدف از برپایی این برنامه‌ها را تمرین مهارت دفاع و حمایت از محیط زیست خواند و افزود: حمایت واقعی از محیط زیست این است که ما بتوانیم طبیعتی زیبا داشته باشیم تا تمام مخلوقات خدا در آن به راحتی زندگی کنند.

نادری ادامه داد: هدف این است که کم کم به یکدیگر یادآوری کنیم که جای زباله کنار خیابان نیست؛ جای زباله مشخص است و تولید هر چه کمتر زباله وظیفه همه ماست.

وی اظهار داشت: اگر به تعداد جمعیت شهرمان روزانه 104 هزار زباله کمتر تولید یا در طبیعت رها کنیم، نسل آینده این فرهنگ را از ما به یادگار خواهند داشت و به فرزندان خود نیز آموزش می‌دهند.

عضو شورای اسلامی شهر دماوند با بیان اینکه دماوند بزرگ‏ترین شش تنفسی شرق استان تهران است، تصریح کرد: گنج این شهر همین آب و هوای خوب و فضای سرسبز است که در صورت مغفول ماندن، روز به روز از بین می‌رود.

وی با تأکید بر اینکه همه دست به دست هم از محیط زندگی خود حمایت کنیم، اظهار داشت: آب آشامیدنی دماوند که یکی از بهترین آب‏های آشامیدنی استان تهران اما در معرض آلودگی است و باید تلاش کنیم آب را از این خطر مصون نگه داریم تا آیندگان با انواع و اقسام بیماری‏های ناشی از آب آلوده مواجه نشوند.

نادری در ادامه با تقدیر ویژه از رفتگران گفت: بنده که برای نخستین بار امروز برای اندک زمانی به جمع‌آوری زباله‌ها مشغول شدم، حس بسیار خوبی داشتم.

وی اضافه کرد: حال در نظر بگیرید کسانی که یک عمر این خدمات را به ما ارائه می‏دهند، چقدر قابل تقدیر هستند و چه منت بزرگی بر سر ما دارند و امیدواریم که بتوانیم به بهترین شکل ممکن از این عزیزان قدردانی کنیم.

شهر دماوند، منطقه‏ای کوهستانی در قسمت جنوبی سلسله جبال البرز است که می‌توان گفت با وجود شرایط اقلیمی این شهر و با وجود آب‌ و هوای نیمه‌خشک و سرد، در تابستان پنج درجه خنک‌تر از شهر تهران است.

رودخانه‌های پرآبی چون «دوآب»، «هویر»، «تار»، «شار رود»، «رودبار»، «آه» و «ایرا»، «دلیچای»، «لار» در این منطقه جاری است.

رودخانه‌های «تار» و «رودبار» که یکی از آنها از شرق و دیگری از غرب سرچشمه می‌گیرد، با اتصال یه یکدیگر تشکیل رود اصلی دماوند را می‌دهند.