رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از کمبود نیروی انسانی و تجهیزات حفاظت از امور اراضی در سازمان جهاد کشاورزی استان تهران خبر داد.

سیدمحمد موسوی عصر امروز در گفت‏وگو با خبرنگاران در دماوند با اشاره به کمبود نیروی انسانی و تجهیزات در سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: در حال حاضر، در جهاد کشاورزی به ازای هر 11 هزار هکتار، یک اکیپ مجهز به تجهیزات خودرو و نیروی انسانی برای گشت‌زنی در اراضی و جلوگیری و مبارزه با تغییر کاربری داریم.

وی تصریح کرد: در شهرستان دماوند به دلیل حساسیت امر نتوانستیم به ازای هر 9 هزار هکتار از اراضی کشاورزی، یک اکیپ مجهز در نظر بگیریم که باز هم این میزان پاسخ‏گوی میزان تخلفات نبود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران استاندارد موجود در این بخش را یک اکیپ کامل به ازای هر دو تا سه هزار هکتار خواند و اظهار کرد: برای حراست و حفظ کاربری اراضی کشاورزی در هر دو تا سه هزار هکتار یک اکیپ مجهز و تیم ورزیده نیاز است تا بتوان از ابتدای آغاز ساخت و سازها از این امر جلوگیری کرد.

وی با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، گفت: بسیاری از تخلفات تغییر کاربری به دلیل عدم اطلاع متخلفان است که در این بخش باید اطلاع‌رسانی ویژه صورت گیرد.

موسوی افزود: حضور مستمر نیروهای مجرب و متعهد گشت در منطقه باعث کاهش تخلفات و ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تصریح کرد: به همین دلیل، با پیگیری و همکاری سازمان امور اراضی کشور و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، اقدام به اجرای این طرح به صورت پایلوت کردیم تا بتوانیم حرکتی عظیم در پیشگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی داشته باشیم.

موسوی اضافه کرد: به دلیل محدودیت زمان و منابع، قراردادی 90 روزه با شرکت مجری بسته می‌شود و 840 میلیون ریال اعتبار برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده که چهار اکیپ مجهز شامل 13 نفر برای اجرای آن در شهرستان دماوند به کار گرفته می‌شوند.

موسوی حفظ اراضی کشاورزی را باعث حفظ و افزایش میزان تولید کشاورزی و در نتیجه امنیت غذایی خواند که یکی از مهم‏ترین تأکیدات ویژه مقام معظم رهبری نیز پرداختن به این مسئله است.

 

منبع: فارس