معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی دماوند از برگزاری 70 کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی در این شهرستان طی سه ماهه نخست سالجاری خبر داد.

منیر بیگلربیگی با اشاره به تأثیرگذاری آموزش مهارت های زندگی در ارتقای بهداشت و سلامتی جسمانی، روانی و اجتماعی افراد اظهار داشت: این تاثیرگذاری و اهمیت زمانیکه مشکل جنبه رفتاری به خود بگیرد بارزتر می شود، در چنین حالتی فرد در مواجهه با فشارهای روانی و موانع زندگی، توان کافی ندارد و رفتار نامناسب او، می تواند منشاء بسیاری از رنج ها و ناکامی هایش شود.

این مسئول عنوان کرد: آموزش مهارت های لازم زندگی برای پیشگیری از بیماری های روانی و ناهنجاری های اجتماعی در تمام دنیا از سطح مدارس آغاز می شود چراکه نهادینه کردن این آموزش ها از سالهای ابتدایی دوران زندگی تاثیرگذاری بیشتری به همراه خواهد داشت.

برگزاری 79 دوره آموزشی برای دانش آموزان ابتدایی و متوسطه دماوند

وی ادامه داد: در این راستا طی سه ماه نخست سال بیش از 70 کارگاه آمورشی مهارتهای زندگی در مناطق روستایی و محروم، مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه شهرستان دماوند با هدف آموزش مهارت های زندگی و افزایش قدرت سازگاری افراد در برابر موانع و مشکلات زندگی برگزار شد.

معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی دماوند افزود: همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون 16 کارگاه آموزشی برای دانش آموزان پیش دبستانی و 79 دوره آموزشی برای مقاطع اول، چهارم، پنجم و ششم ابتدای و اول و دوم متوسطه برگزار شده است.

طرح آموزش زندگی خانواده برای 231 شهروند دماوندی اجرا شد

بیگلربیگی اجرای طرح آموزش زندگی خانواده برای 231 نفر در قالب سه کارگاه، 14 جلسه توجیهی و سخنرانی را از دیگر اقدامات انجام شده در واحد پیشگیری از آسیب های اجتماعی برشمرد.

این مسئول بر لزوم ارائه مستمر آموزش های اجتماعی، خانوادگی و.. در سطوح مختلف زندگی تاکید کرد و گفت: تاکنون آموزش های مختلفی از سوی دستگاهها و نهادهای مرتبط به گروههای مختلف جامعه از جمله همسران، والدین، فرزندان، معتادان و.....ارائه شده که نقش این آموزه ها در پیشگیری بسیاری از آسیبهای اجتماعی حائز اهمیت است.

 

منبع: مهر